Cenaclul literar «Noduri si Semne» NODURI ŞI SEMNE Cenaclul literar «Noduri si Semne»
Cenaclul literar «Noduri şi Semne» - «Daca vrei odihna, crede. Daca vrei adevarul, cauta si sufera.» - [Frederich Nietzsche]
NOUTĂŢI POEZIE PROZĂ ESEU TEATRU UMOR DIVERSE BIBLIOTECĂ
HOME
CREAŢII LITERARE
Autori-Texte-Opinii
Adaugă un text
Modifică/Şterge text
Modifică/Şterge opinie
ÎNREGISTRĂRI
Înscrie-te!
Modifică înscrierea
Şterge înscrierea
Schimbă parola
NOUTĂŢI
Ultimul text plasat
Ultimul autor înscris
Lista textelor
Lista comentariilor
OPINIA TA
Spune-ţi părerea!
NOU! NOU! NOU!
Termeni & Condiţii
Link-uri utile
Vrei un site personal?
CyberPoems
Poeme cibernetice
Soft nominalizat la Concursul Naţional de e-content, mai-2005
[Free download]
SITE-URI PRIETENE
»  Portal de divertisment
»  Anticariat online
»  Poeme cibernetice
»  Meditaţii, meditatori
»  AnteCV - Testare online
»  Management sexual
»  Testare/evaluare offline
»  Pro LOTO 6/49, 5/40
  Vizitatori:  22912963  
  Useri online:   19  
Cenaclul «Spune ceva»

Revista literara BOEMA

Filme si aplicatii multimedia educationale

DONATI
PENTRU CULTURĂ


Anunţuri: Antologie literară colectivă  
REGULAMENT

Termeni şi Condiţii

Acest site şi-a propus:

  • întreţinerea în mediul online a unei atmosfere în spiritul unui cenaclu literar
  • deschiderea unui spatiu larg pentru toţi autorii de creaţii literare:
    • poezie , prozã, eseu, teatru, umor, critică, diverse
  • Orice persoanã are dreptul sã se înscrie pentru:
  • a introduce texte din creaţiile literare personale,
  • a comenta şi a-şi spune pãrerea despre creaţiile celorlalţi plasate pe site,
  • a-şi mãrturisi opinia în legãturã cu cele vãzute şi sesizate pe acest site.

Spaţiul dedicat acestui cenaclu virtual va fi folosit în exclusivitate pentru a oferi posibilitatea fiecãrui autor/utilizator sã-si expunã creaţia literarã şi sã beneficieze de aprecierile sau criticile (sperãm, constructive) celor înscrişi.

Orice membru este obligat să se înscrie cu o adresă de email validă şi funcţională şi să răspundă la orice solicitare din partea administratorului de lămurire a unor probleme legate de colaborarea pe acest site. Dacă utilizatorul/membrul înscris îşi schimbă adresa de email este obligat să o actualizeze şi pe acest site în termen util. Nerespectarea acestor obligativităţi poate atrage după sine eliminarea fără preaviz a înscrierii.

La înregistrare, utilizatorul are posibilitatea să îşi aleagă numele de utilizator (username). Cu acest cont de utilizare, participantul pe acest site acceptă să nu împrumute niciodată parola (password) unui alt utilizator, pentru propria protecţie şi pentru validitatea informaţiilor transmise. De asemenea, acceptă să nu utilizeze niciodată parola altui membru pentru a posta mesaje sau pentru a naviga pe acest site.

Atenţie! Nu se înscriu texte având conţinut ilegal, imoral sau ofensator, cele care aduc atingere normelor morale şi legilor ţării. Aceeaşi remarcã este valabilã şi pentru cei care comenteazã textele. Comentariile trebuiesc fãcute la modul pertinent şi în limitele unui limbaj civilizat.

Este interzisă postarea materialelor abuzive, vulgare, scrise cu ură sau cu resentimente faţă de un alt membru al site-ului, care să conţină jigniri, ameninţări sau să violeze intimitatea, viaţa privată a cuiva sau care încalcă legea. Sunt interzise mesajele cu caracter xenofob sau rasist, mesajele obscene şi orice mesaje sau link-uri către site-uri cu astfel de mesaje sau cu caracter pornografic. De asemenea sunt interzise textele şi comentariile cu caracter politic şi propagandistic.

Identităţile multiple (aceeaşi persoană, înscrisă cu date personale distincte sau figurând pe site sub diferite alte măşti) sunt strict interzise.

Nu sunt permise: copierea, multiplicarea, distribuirea, arhivarea sau păstrarea, prin orice mijloace, inclusiv electronice, magnetice sau computerizate, a materialelor şi informaţiilor existente pe acest site, în afara acceptului explicit al autorului (deţinătorul de copyright).

Este interzisă postarea materialelor pentru care utilizatorii nu deţin drepturile legale de autor (copyright) sau nu au încuviinţarea proprietarului pentru a utiliza materialul.

Sunt interzise spamul, invazia de mesaje, reclama, linkuri în interiorul textelor, mesajele în lanţ, schemele piramidale şi orice alte solicitări/abuzuri de acest tip.

Este important şi obligatoriu ca fiecare text să fie înscris la categoria sa: Poezie, Proză, Eseu, Teatru, Umor, Critică. Toate aceste categorii sunt rezervate exclusiv creaţiilor originale aparţinând autorului. Celelalte texte, care trebuie să se refere şi ele tot la literatură, dar care nu se încadrează într-una din aceste categorii, se vor înscrie în categoria Diverse.

Comentariile exprimă în exclusivitate punctele devedere ale autorului / comentatorului, nu punctele de vedere ale proprietarului acestui site.

Proprietarul acestui site nu oferă garanţii pentru lipsa de acurateţe, pentru mesajele incomplete, nefolositoare sau pentru orice informaţii prezentate pe site.

Mesajele postate nu sunt monitorizate în fiecare secundă şi, în consecinţă, site-ul nu îşi asumă responsabilitatea pentru conţinutul lor.

Identitatea utilizatorului, în cazul in care acesta aduce informaţii care l-ar putea pune cumva în pericol, va fi protejată.

Utilizatorul trebuie să ia în considerare că, ori de câte ori postează un mesaj, adresa sa de IP este înregistrată pentru cazul în care se va interzice accesul pe site (sau va fi contactat providerul de servicii Internet). Această măsură va fi luată numai în cazul constatării unei violări grave ale termenilor şi condiţiilor prezente.

Avertisment: utilizatorul este singurul responsabil de conţinutul mesajelor şi îşi asumă eventualele daune, în cazul unor acţiuni legale împotriva celor publicate, cu excepţia mesajelor trimise direct administratorilor.

Ne rezervãm dreptul de a suspenda, chiar şi fără preaviz, contul persoanelor care încalcã prevederile prezentului regulament. Ne rezervăm dreptul de a şterge un conţinut discutabil, într-un timp rezonabil, iar dacă se consideră necesar va fi interzis accesul utilizatorului respectiv, acesta find un proces manual, astfel încât nu va fi posibilă ştergerea sau modficarea mesajelor instantaneu. Administratorii site-ului îşi rezervă dreptul de a şterge orice mesaj şi de a interzice accesul oricărui utilizator care nu se supune acestor condiţii.

Anunţăm totodată că site-ul poate suferi, în timp, transformãri pentru îmbunãtãtiri şi includeri de noi rubrici şi funcţii, inclusiv cele propuse de dvs.

Pentru detalii suplimentare nu ezitaţi sã ne contactaţi la una din adresele:

WebMaster

Copyright © 2002 - ANA & DAN

InfoRapArt

[ HOME ]
Cenaclul Literar Online
«Noduri şi Semne»
Revista Boem@
EXPOZIŢIE DE CARTE
Stela IORGA, Ziaristica la domiciliu, Ed. CCDJ, Galati, 2010
ANTOLOGIE LITERARĂ
Arhiva de ANTOLOGII
FESTIVALUL ASPRA 2014
Biblioteca CENACLULUI
Cărţi publicate de membri
ACTIVITATE LITERARĂ
Arhivă IMAGINI
ATELIER LITERAR
Dicţionar de tehnici
Figuri de stil
Starea poeziei
Literatura fantastică
Curente literare
Reguli de ortografie
Ghid de exprimare
Contact
Istoria cenaclului
Membrii cenaclului
PUBLICÃ ŞI TU!
ONOMANTIA
MĂREŢIA OMULUI
MenStrict
Cel mai util cadou pentru iubita ta!
[ Free download]
Revista literara BOEMA
Editura InfoRapArt

OPINII
Opiniile sau punctele de vedere întâlnite aici aparţin celor care le-au exprimat.
POEZIE      PROZĂ      ESEU      TEATRU      UMOR      DIVERSE      BIBLIOTECĂ
Contact: webmaster@inforapart.ro              Copyright © 2002 - ANA & DAN